Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامات آموزش و پرورش در هند برای مقابله با چالش‌های یادگیری در دوران کرونا سازوکار‌هایی را برای دانش‌آموزان در نظر گرفتند. بعد از بیش از یک ماه تعطیلات تابستانی، مدارس دهلی روز جمعه بازگشایی شدند و از آنجایی که موارد کووید-۱۹ در حال افزایش است، به مدارس دستور داده شد تا اطمینان حاصل کنند که تمام شیوه‌نامه‌های کووید-۱۹ به شدت رعایت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در گزارش ایندیانا تودی آمده است که مدارس دهلی در ۱۱ مه ۲۰۲۲ برای تعطیلات تابستانی تعطیل شدند، اما کلاس‌ها تا ۱۸ ژوئن ۲۰۲۲ برای بنیاد Mission ادامه یافت؛ این مدارس توسط دولت دهلی برای بهبود مهارت‌های یادگیری کودکانی که در مدارس دولتی تحصیل می‌کنند، راه‌اندازی شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه کلاس‌های بنیاد در سال جاری در حالت آماده‌باش با توجه به شرایط کووید برگزار شده است، گفت: نتایج این کلاس‌ها بسیار عالی بوده است و نقش مهمی در پر کردن شکاف یادگیری که در دو سال اخیر همه‌گیری کووید-۱۹ بیشتر شده بود، ایفا کرده است همچنین به واسطه این اقدام ده‌ها دانش آموز از رسالت بنیاد بهره‌مند شدند.

این مقام مسئول ادامه داد: اکثر مدارس ابتدایی زیر نظر بنیاد فعالیت داشتند و هزاران نفر از کودکان مدارس ما از این امر بهره‌مند شده اند براین اساس پیشرفت مثبتی در سطح یادگیری آن‌ها حاصل شده است.

در طول دو سال گذشته از بروز همه‌گیری کووید، شکاف یادگیری قابل توجهی در بین دانش‌آموزان مشاهده شد و پرداختن به این شکاف یک چالش واقعی بود، اما با تلاش معلمان، دانش‌آموزان خوب عمل کردند؛ همچنین مدارس بنیاد Mission تا دو ماه دیگر فعالیت خود را ادامه می‌دهند.

گزارش‌ها از وضعیت فعلی کووید ۱۹ در دهلی نشان می‌دهد که تعداد موارد فعال کووید-۱۹ در پایتخت این کشور روز پنجشنبه به ۳۹۱۴ نفر افزایش یافت. نرخ مثبت روزانه ابتلا ۴.۴۵ درصد بود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تعطیلات تابستانی مدارس دهلی کووید۱۹ مدارس دولت دهلی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۶۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان

استاندار قزوین گفت: در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان انجمن های مختلفی تاسیس شوند تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمدمهدی اعلایی ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: همه مدیران استان باید در ایام هفته معلم برای قدردانی از زحمات این قشر زحمتکش در مدارس و جمع معلمان حضور پیدا کنند و تقسیم‌بندی لازم در این زمینه هر چه سریعتر صورت گیرد.

وی افزود: معاونین استاندار به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هم در روز معلم در یکی از شهرستان‌ها حضور پیدا کنند و از خدمات معلمان سراسر استان تجلیل کنند.

استاندار قزوین اضافه کرد: زحمات و خدمات جامعه تعلیم و تربیت استان قزوین بسیار مطلوب ارزیابی می شود و اقدامات خوب مدیران و دست اندکاران این حوزه مورد تایید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم قرار گرفت و ایشان این حجم از همدلی و همگرایی در حوزه موضوعات فرهنگی را قابل تقدیر بیان کردند.

اعلایی، گفت: طرح نماد جزو طرح های خوب در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت‌های مردمی بیشتر استفاده شود و در این مسیر حتی می‌توان از ظرفیت دانشجویانی که علاقه‌مندی و توانایی لازم را دارند هم استفاده کرد.

وی بیان کرد: جریان‌های مردمی باید در حوزه صیانت از دانش آموزان به کارگیری شود و آموزش و پرورش باید با نگاهی باز از ظرفیت مساجد و مجموعه‌های فرهنگی استفاده کند تا بدین وسیله شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش‌آموزان باشیم.

استاندار قزوین با بیان اینکه باید با همگرایی و هم‌افزایی مشکلات را کاهش داد، افزود: انجمن اولیا و مربیان می‌تواند با شکل جدیدی فعالیت کند و علاوه بر حوزه های ماموریتی خود در حوزه‌های تربیتی هم خدمت‌رسانی کند.

اعلایی گفت: جا دارد در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان انجمن‌های مختلفی تاسیس شوند تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند.

وی اضافه کرد: برگزاری اردو در افزایش روحیه و نشاط دانش‌آموزان بسیار موثر است و باید در این زمینه یک کار ویژه در استان صورت گیرد، البته استان همچنان منتظر نگاه مثبت وزارت آموزش و پرورش در موضوع اردوگاه یانس آباد است که امیدواریم هر چه سریع‌تر محقق شود و بتوانیم این مجموعه را به یک مجموعه اردویی فاخر در سطح کشور تبدیل کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • واکنش هند به انتقاد باکو از فروش تسلیحات به ارمنستان
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • نهادینه کردن عدالت آموزشی از اهداف مجموعه مدارس «صدرا» است
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی